Effektiv konsolidering med VIS-softwaren

27. juli 2023 | Computer, IoT, Software

– Annonce

Få styr på dine selskabers data på tværs af koncernen

Med VIS-softwaren kan du strømline konsolideringsprocessen på tværs af din virksomhed med VIS Business Intelligence. Med VIS’ avancerede software får du et transparent blik ind i alle koncernens selskaber, og du kan tilmed automatisere konsolideringen for at spare både tid og ressourcer. Med VIS-softwaren kan du samle alle koncernens data ét sted og få hurtig rapporting og overblik.

Hvad får du med automatiseret konsolidering?

  • Effektiv konsolidering af realiserede tal, budget og forecasts
  • Automatisk eliminering af Inter-Company handel
  • Indregning af individuelle skattesatser for datterselskaber i udlandet
  • Automatisk valutaomregning og omkostningsallokering

Det VIS-softwaren gør, er at den indsamler selv al relevant data på tværs af koncernens selskaber, hvorefter den automatiserer konsolideringsprocessen. Dette frigør dine ressourcer og tid, så du kan bruge dem på mere effektiv analyse og strategisk arbejde fremfor at sidde med manuel dataindsamling, analyse og udarbejdelse. Det er altså perfekt til dig, der ønsker at optimere din virksomheds effektivtitet.

Multi-brugeradgang og høj datasikkerhed

Med VIS-softwaren kan flere medarbejdere arbejde på konsolideringen uden at skulle bruge adskillige regnearksversioner, som skal sendes frem og tilbage. Den giver også fuld kontrol over brugeradgang revisionsspor, så du kan se, hvem der tilgår, analyserer, retter m.v., hvilket kan give dig mere ro i maven.

Få skræddersyede rapporter til din virksomhed

Med VIS-softwaren kan du med blot nogle få klik eksportere skræddersyede rapporter, der passer til din virksomheds krav. På den måde undgår potentielle fejl ved manuel udførelse, da VIS-softwaren sikrer dig en præcis og effektiv rapportering. Optimer din konsolideringsproces og få et effektivt overblik over dine koncernselskabers data med VIS Business Intelligence. Book en uforpligtende snak med en fra VIS’ dygtige team allerede i dag og hør mere om, hvad VIS-softwaren kan gøre for din virksomhed.